Përralla për fëmijë 5 vjeç

CHF9.90

S’ka stok

Ky libër me përralla ka diçka për çdo fëmijë. Kafshët zbavitëse, kafshë çapkëne, kafshë të gëzuara, kafshë të trishtuara, madje edhe kafshë të menduara gjenden mes këtyre faqëve, gati të ndezin imagjinatën e fëmijës. Aty-këtu ka edhe vargje me rimë për tu mbajtur mend, ndonjëher ka mesazhe dhe mësime morale të thjeshta që i dallojnë edhe fëmijët e vegjël.

Titulli: Përralla për fëmijë 5 vjeç
Autorë: Grup Autorësh
Drejtore e projektit: Manjola Gjonaj
Shqipërues: Taulant Hatia
Redaktor: Kujtim Gjonaj
Korrektore: Anila Hatia
Design: Studio grafike BJORN
Botues: Bota Shqiptare
Fletët    44

Tashmë, fëmijët janë gjithnjë e më kuriozë për botën e tyre plot fantazi. Dhe në çdo moment presin nga prindërit që të tregohen kreativë dhe plot imagjinatë në komunikimin me ta.

Ky libër me përralla ka diçka për çdo fëmijë. Kafshët zbavitëse, kafshë çapkëne, kafshë të gëzuara, kafshë të trishtuara, madje edhe kafshë të menduara gjenden mes këtyre faqëve, gati të ndezin imagjinatën e fëmijës. Aty-këtu ka edhe vargje me rimë për tu mbajtur mend, ndonjëher ka mesazhe dhe mësime morale të thjeshta që i dallojnë edhe fëmijët e vegjël.

Kategoritë

Përralla për fëmijë 5 vjeç

CHF9.90