Përrallëza me kafshë

CHF21.00

S’ka stok

Ky libër i kësaj serie të mrekullueshme përmban 151 përrallëza, të zgjedhura me kujdes dhe me dashuri.

Titulli: Përrallëza me kafshë
Drejtore e botimit: Manjola Gjonaj
Shqiprues: Nikolla Langore
Redaktor: Kujtim Gjonaj
Korrektore: Anila Hatia
Botues: Bota Shqiptare
Fletët    80

Ky libër i kësaj serie të mrekullueshme përmban 151 përrallëza, të zgjedhura me kujdes dhe me dashuri.

Kategoritë

Përrallëza me kafshë

CHF21.00