POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Pinoku

CHF5.90

3 stok

Ndoshta historia më e njohur dhe më e dashur për fëmijë e të gjitha kohërave, Pinoku tregon historinë e një kukulle prej druri që dëshiron të bëhet një djalë i vërtetë. Libri vjen së bashke me CD e animuar.

Titulli: Bota e përrallave Pinoku (Libri + CD e animuar)
Botoi: Toper

Ndoshta historia më e njohur dhe më e dashur për fëmijë e të gjitha kohërave, Pinoku tregon historinë e një kukulle prej druri që dëshiron të bëhet një djalë i vërtetë. Libri vjen së bashke me CD e animuar.

Kategoritë

Pinoku