Pluhur Sidri

CHF9.90

45 stok

Përfitimet shëndetësore: 
• Përdoret kundër dhimbjeve të kokës
• Ulë temperaturën e trupit
• Forcon rrënjën e flokut
• Largon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë
• Përdoret për dhimbje të kockave, nyje e kyçe
• Eliminon zbokthin
• Kundër sihrit dhe magjisë

Mënyra e përdorimit:
Metoda 1 :Zihen 5 gjethe sidri në një enë të vogël dhe me ujin e zier lahet koka duke bërë masazh në të. Kjo përdoret sa herë që personi ka dhimbje koke.
Metoda 2: Hedhja e një sasije uji të zakonshëm, në një kovë apo enë që mjafton për larjen e trupit dhe hedhja e 100 gr sidër i bluar në të, pasi përzihen mirë me njera-tjetrën bëhët dush (banjo)me këtë përzierje.( Ulë temperaturën, forcon rrënjën e flokut, eliminon zbokthin)
Metoda 3: Hedhja e një litri ujë të nxehtë duke u shoqëruar me 50 gr sidër të bluar, pasi përzihet mirë uji me sidrin, bëhët masazh në vëndet në të cilat ndihet dhimbje. (Për dhimbje të kockave, nyje e kyçe)

Kategoritë

Pluhur Sidri

Pluhur Sidri