PO! 60 sekrete të vërtetuara shkencërisht për të qenë më bindës

CHF21.90

2 stok

I konsideruar si një nga librat më të mirë për biznesin, ky botim vjen në shqip për të ndihmuar sipërmarrjen por edhe njerëzit që e duan suksesin në jetë: PO! Ju tregon sesi ndryshimet e vogla në qasjen tuaj mund të kenë një efekt të ndjeshëm dhe të menjëhershëm në suksesin tuaj.

Titulli: PO! 60 sekrete të vërtetuara shkencërisht për të qenë më bindës
Autor: Noah J. Goldstein, Robert Cialdini dhe Steve Martin
Përktheu: Arben Shehu
Shtëpia botuese: Minerva

I konsideruar si një nga librat më të mirë për biznesin, ky botim vjen në shqip për të ndihmuar sipërmarrjen por edhe njerëzit që e duan suksesin në jetë: PO! Ju tregon sesi ndryshimet e vogla në qasjen tuaj mund të kenë një efekt të ndjeshëm dhe të menjëhershëm në suksesin tuaj.

 

Kategoritë

PO! 60 sekrete të vërtetuara shkencërisht për të qenë më bindës

PO! 60 sekrete të vërtetuara shkencërisht për të qenë më bindës