Prezantimi i përgjithshëm i fesë Islame

CHF19.90

9 stok

E kush flet më bukur se ai që i fton njerëzit drejt Allahut, bën vepra të mira dhe thotë: ‘Unë, me të vërtetë jam musliman’.

Titulli: Prezantimi i përgjithshëm i fesë Islame
Autori: Ali Tantavi
Formati: 11×18
Nr. i faqeve: 336

E kush flet më bukur se ai që i fton njerëzit drejt Allahut, bën vepra të mira dhe thotë: ‘Unë, me të vërtetë jam musliman’.

Kategoritë

Prezantimi i përgjithshëm i fesë Islame