Princesha dhe Bizelja

CHF5.90

9 stok

Përralla klasike “Princesha dhe Bizelja” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Princesha dhe Bizelja
Botues: Efekos

Përralla klasike “Princesha dhe Bizelja” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Princesha dhe Bizelja

Princesha dhe Bizelja