Princi i vogël

CHF7.90

8 stok

Një libër që fiton zemrat e fëmijëve me historinë e thjeshtë, por plot me mesazhe të thella e të larmishme për të gjithë.

Titulli: Princi i vogel
Autor: Antoine De Saint – Exupery
Botues: Botime Nobel

Një libër që fiton zemrat e fëmijëve me historinë e thjeshtë, por plot me mesazhe të thella e të larmishme për të gjithë.

Një histori që nuk njeh kohë, kushtuar të gjithë fëmijëve: fëmijëve të sotëm, atyre që kanë qenë dikur dhe atyre që nuk do të rreshtin kurrë së qeni të tillë…

Princi i vogël është sot libri më i përkthyer nga gjuha frënge. Me një hijeshi të pazakontë, ai rrëfen historinë e një djaloshi, që lë planetin e tij të vogël për të udhëtuar nëpër botë, dhe njihet me sjelljet tekanjoze të të rriturve përmes një sërë takimesh të jashtëzakonshme…

“Vetëm me zemër mund të shohësh qartë. Sytë nuk e shohin dot thelbësoren”, mendon ai dhe ky ndoshta është një nga mësimet më të bukura të princit të vogël.

Kategoritë

Princi i vogël

Princi i vogël