Problemi shqiptar në RS të Maqedonisë

CHF18.90

4 stok

Libri’ Problemi shqiptar në  RS të  Maqedonisë’ është  një   studim monografik. Ai synon të hedhë dritë mbi problemin shqiptar në Republikën Socialiste të Maqedonisë në harkun kohor 1966-1974, përkatësisht nga Mbledhja IV plenare e Komitetit Qendror të Lidhjes Komuniste të Jugosllavisë e cila u mbajt më 1 korrik 1966 në Brionë  e deri te miratimi i Kushtetutës së vitit 1974.

Libri u dedikohet studiuesve të historisë dhe të gjithë atyre që duan të njihen me çështjen shqiptare në këto vise për periudhën e viteve 60-70’-të .

Autori:Qerim Lita

Shtëpia botuese:Logos-A

Botuesi:Adnan Ismaili

Kryeredaktor:Husamedin Abazi

Redaktor biblioteke:Nuridin Ahmeti

Redaktor gjuhësor:Shkëlzen Halimi

Recensent:Dr. Sefedin Elezi

Redaktor artistik dhe disenji:Edib Agagjyshi

Redaktor teknik:Naser Fera

Mbikëqyrës i shtypit:Kemal Ismaili

Numri i faqeve:416 faqe

Libri’ Problemi shqiptar në  RS të  Maqedonisë’ është  një   studim monografik. Ai synon të hedhë dritë mbi problemin shqiptar në Republikën Socialiste të Maqedonisë në harkun kohor 1966-1974, përkatësisht nga Mbledhja IV plenare e Komitetit Qendror të Lidhjes Komuniste të Jugosllavisë e cila u mbajt më 1 korrik 1966 në Brionë  e deri te miratimi i Kushtetutës së vitit 1974.

Libri u dedikohet studiuesve të historisë dhe të gjithë atyre që duan të njihen me çështjen shqiptare në këto vise për periudhën e viteve 60-70’-të .

Kategoritë

Problemi shqiptar në RS të Maqedonisë