Prostax – Çaj për prostatën

CHF3.45CHF6.90 (-50%)

S’ka stok

Kombinim i bimëve me veti antimikrobiale, antiseptike urinare, tonike të prostatës, dhe demulcente diuretike që përdoren tradicionalisht për problemet urinare që lidhen me inflamacionin e prostatës.*

Categories: ,

Kombinim i bimëve me veti antimikrobiale, antiseptike urinare, tonike të prostatës, dhe demulcente diuretike që përdoren tradicionalisht për problemet urinare që lidhen me inflamacionin e prostatës.*

Përmbajtja: Bari i djepit (Epilobi herba), Mështekna e argjendtë (Betula pendula), Thartusha (Polygonum aviculare), Farë e zezë (Nigella sativa), Ermena (Achillea Millefolium), Hithra (Urtica Dioica), Gjethe dhe lule Murrizi (Crataegi folium cum flore), Majdanoz (Petroselinum crispum); pa ngjyrë, pa aromë apo shije shtesë.

Kategoritë

Prostax - Çaj për prostatën

CHF3.45CHF6.90 (-50%)