Pse jomuslimanët e pranojnë islamin ?

CHF7.00

148 stok

Rrëfime mbi priftërinj, politikanë, shkencëtarë dhe njerëz të tjerë që pranuan Islamin.

Category:

Titulli: Pse jomuslimanët e pranojnë islamin ?
Autorë : Afet Beadini
Biblioteka : Hamza, f. Dobërdol
Recensues : Xhaudet Iseni
Lektor dhe korrektor : Edin Q. Lohja
Përgaditja kompjuterike: Skender Qazimi
Ballina: Afet Beadini
Për botuesin: Afet Beadini
Boton: Sh.B. Thesari – Gostivar

Rrëfime mbi priftërinj, politikanë, shkencëtarë dhe njerëz të tjerë që pranuan Islamin.

Qëllimi kryesor i këtij punimi është që ti njoftojmë lexuesit me arsyet pse jomuslimanët e pranojnë Islamin. Këto arsye do ti përmendim gjatë përshkrimeve rreth njerëzve që e kanë pranuar Islamin. Po ashtu këtu duhet të theksojmë se në këtë punim do ti përmendim vetëm disa nga ata njerëz që e kanë pranuar islamin, për të cilët mendojmë se posedojnë arsyetime më interesante për shkakun e pranimit të islamit edhe pse pak më parë kemi përmendur se numri i atyre që e pranojnë islamin është shumë i madh dhe ky numër dita ditës shtohet edhe më shumë.

Kategoritë

Pse jomuslimanët e pranojnë islamin ?