Psikologjia e suksesit, si ta zhvilloni mjeshtërinë e oratorisë apo si ta fitoni vetbesimin, vëllimi i tretë

CHF10.90

S’ka stok

Libri i tretë në mënyrë tematike e përmbledh problematikën me të cilën merret kjo trilogji dhe me udhëzimet e tij na drejton kah piedestalet e përsosmërisë individuale, deri te arritja e vetëbesimit dhe përfitimit të mjeshtërisë së oratorisë.

Category:

Titulli: Psikologjia e suksesit, si ta zhvilloni mjeshtërinë e oratorisë apo si ta fitoni vetbesimin, vëllimi i tretë
Titulli i origjinalit: How to Develop Self-Confidence and Influence People by Public Speaking 3
Autori: Dale Carnegie
Shqipëroi: Arsim Gjinoci
Lektura: Islam Driza
Korrektura: Advije Krasniqi
Realizimi kompjuterik: Jahir Ahmeti
Shtëpia botuese: Elta BS & Artini
Viti: 2005, Fq. 232

Libri i tretë në mënyrë tematike e përmbledh problematikën me të cilën merret kjo trilogji dhe me udhëzimet e tij na drejton kah piedestalet e përsosmërisë individuale, deri te arritja e vetëbesimit dhe përfitimit të mjeshtërisë së oratorisë.

Kjo niset nga këndvështrimi se çdo veprimtari njerëzore është një lloj i komunikimit. Autori e paraqet mjeshtërinë e oratorisë dhe paraqitjen para audiencës si parakusht i pashmangshëm në rrugën drejt emancipimit të shoqërisë, qoftë edhe të personalitetit.

Qasja, metodat dhe ushtrimet, të cilat Dale Carnegie i ka shfrytëzuar në kurset e tij të njohura, janë të pasqyruar në librin e tretë, i cili me dy vëllimet paraprake paraqet një përmbledhje informative interesante.

Kategoritë

Psikologjia e suksesit, si ta zhvilloni mjeshtërinë e oratorisë apo si ta fitoni vetbesimin, vëllimi i tretë

CHF10.90