Psikologjia e suksesit, si t’i harroni brengat dhe të gjeni kënaqësi në jetë, vëllimi i dytë

CHF10.90

S’ka stok

Libri i dytë ka formën e një raporti dinamik, të përmbledhur mirë dhe të dokumentuar, për atë se si të ballafaqohemi në situata konfliktuale, por edhe si të dominojmë në rastet e shumta, çka është edhe një parashikim i çdo shoqërie.

Category:

Titulli: Psikologjia e Suksesit, Si t’i harroni brengat dhe të gjeni kënaqësi në jetë, vëllimi i dytë
Autori: Dale Carnegie
Shqipëroi: Bajram Elshani
Lektor: Sadri Fetahu
Radhitja kompjuterik: Syhejl Havolli
Realizimi kompjuterik: Jahir Ahmeti
Shtëpia botuese: Elta BS & Artini
Viti: 2003, Fq. 288

Libri i dytë ka formën e një raporti dinamik, të përmbledhur mirë dhe të dokumentuar, për atë se si të ballafaqohemi në situata konfliktuale, por edhe si të dominojmë në rastet e shumta, çka është edhe një parashikim i çdo shoqërie.

Autori, asnjëherë nuk e lë anash këtë aspekt të raporteve, duke pasur parasysh se vijuesit e kurseve të tij gjithnjë kanë qenë njerëz afaristë apo të cilët kanë dashur të bëhen të tillë, kështu që largimi i brengave me qëllim të arritjes së suksesit paraqet një element të rëndësishëm të çdo loje shoqërore.

Kategoritë

Psikologjia e suksesit, si t'i harroni brengat dhe të gjeni kënaqësi në jetë, vëllimi i dytë

CHF10.90