POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Psikologjia – shkenca e proceseve mendore dhe sjelljes njerëzore

CHF33.90

S’ka stok

Vështrim shkencor, i saktë dhe i hollësishëm i koncepteve themelore të psikologjisë, gjuhë tërheqëse e lehtësisht e kuptueshme për lexuesin.

Titulli: Psikologjia – shkenca e proceseve mendore dhe sjelljes njerëzore
Autori: Charles Morris
Botues: Bardhyl Musai
Përkthyes: Mimoza Gjika, Jorgji Qirjako
Redaktor: Bardhyl Musai

Vështrim shkencor, i saktë dhe i hollësishëm i koncepteve themelore të psikologjisë, gjuhë tërheqëse e lehtësisht e kuptueshme për lexuesin.

 

Kategoritë

Psikologjia - shkenca e proceseve mendore dhe sjelljes njerëzore

CHF33.90