Pushteti, Magjia, makthet dhe fundi i tij

CHF14.90

4 stok

“Libri është rrëfim për artin e frikshëm të pushtetit dhe fundin e tij! Një përrallë për të gjithë ata që besojnë se janë të pavdekshëm”. “Magjia, makthet dhe fundi i tij” janë fjalët kyçe që simbolizojnë veprën e tij më të fundit, e cila flet për dëshirën e njerëzve për pushtet, që shpesh here mund të kalojë edhe në një ego të paskrupullt.

Category:

Titulli: Pushteti, Magjia, makthet dhe fundi i tij
Autorë:  Blendi Fevziu
Përkujdesja grafike: Besnik Frashni
Botues: Mapo

“Libri është rrëfim për artin e frikshëm të pushtetit dhe fundin e tij! Një përrallë për të gjithë ata që besojnë se janë të pavdekshëm”. “Magjia, makthet dhe fundi i tij” janë fjalët kyçe që simbolizojnë veprën e tij më të fundit, e cila flet për dëshirën e njerëzve për pushtet, që shpesh here mund të kalojë edhe në një ego të paskrupullt.

Libri “Pushteti” është një rrëfim mbi Pushtetin, i cili të intrigon nga faqja e parë deri në atë të fundit. Mes përshkrimit brilant dhe fotografik që autori jep për kohën kur zhvillohen ngjarjet, të duket se po ecën në Stambollin e fillim viteve 1900. Trill tetrar, detaje historike, pushtet, personazhe me karakter të fortë. Një qasje e cila i lidh ngushtë personazhet me ngjarjet dhe momentet historike. Por cilat janë dilemat e pushtetit? Cilat janë rrokullisjet dhe përplasjet me të cilat të përball ai (“Pushteti”)?

Kategoritë

Pushteti, Magjia, makthet dhe fundi i tij