POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Puzzle gome numrat dhe shkronjat

CHF5.90

S’ka stok

Fëmijët do t’i mësojnë më shpejt numrat dhe shkronjat duke u argëtuar. Puzzle gome e përbërë nga ngjyra dhe dizajne të ndryshme. E rekomandueshme për fëmijë mbi moshën 3 vjeç.

Puzzle gome numrat dhe shkronjat

Fëmijët do t’i mësojnë më shpejt numrat dhe shkronjat duke u argëtuar. Puzzle gome e përbërë nga ngjyra dhe dizajne të ndryshme. E rekomandueshme për fëmijë mbi moshën 3 vjeç.

Kategoritë

Puzzle gome numrat dhe shkronjat

CHF5.90