Q7 çokollatë afrodiziake Viagra natyrale turke për të dy gjinitë- Q7 Chocolate Natural Turkish Viagra Aphrodisiac (Unisex)

CHF39.90

64 stok

Shijohu ëmbël! Një herë e provon, kurrë mo s’e ndrron!
Çokolatë PËR POTENCË për meshkuj dhe femra.

Q7 çokollatë afrodiziake Viagra natyrale turke për të dy gjinitë. Natyrale është NATYRALE!

Shijohu ëmbël! Një herë e provon, kurrë mo s’e ndrron!
Sasia: 1 pako (12 çokolata)

Çokolatë PËR POTENCË për meshkuj dhe femra.

Dobitë:
– Shton energjinë.
– Rrit fuqinë e potencës.
– Zgjat marrëdhëniet.
-Shton fuqinë me orë të tëra
– Heq stresin.

100% Efektivë
100% i garantuar
100% natyral

PËRDORIMI: 1 çokolatë 30 minuta para marrëdhenieve.

Kategoritë

Q7 çokollatë afrodiziake Viagra natyrale turke për të dy gjinitë- Q7 Chocolate Natural Turkish Viagra Aphrodisiac (Unisex)