Qengji i zi, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut

CHF4.90

1 stok

Përseri i solli bar, por prapë nuk ia doli mbanë. Qengji i vogël nuk hante asgjë. Bujari ende spo e kuptonte gjendjen e tij. E nxori nga kolibja dhe e mori në krahë. E shtriu mbi bar dhe i ledhatoi kokën. E pyeti përse nuk ha? …….

Titulli: Qengji i zi, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut
Autorë: Hale Gyrgyl Xhanat
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

Përseri i solli bar, por prapë nuk ia doli mbanë. Qengji i vogël nuk hante asgjë. Bujari ende spo e kuptonte gjendjen e tij. E nxori nga kolibja dhe e mori në krahë. E shtriu mbi bar dhe i ledhatoi kokën. E pyeti përse nuk ha? …….

Kategoritë

Qengji i zi, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut