QENI

CHF5.90

S’ka stok

Libër me forma 3 në 1, përfshin tregime, aktivitete dhe ngjyrosje. I rekomanduar nga ekspertët e psikologjisë

Në këtë cikël të librave me forma fëmija juaj do të njihet me shumë fakte dhe aktivitete mbi kafshët, por edhe do të argëtohet duke ngjyrosur krijesa shumë të dashura për të. Secili libër përmban tregime, aktivitete dhe ngjyrosje të dizajnuara për fëmijët e moshës parashkollore dhe klasëve të para të fillores.

I rekomanduar nga ekspertët e psikologjisë

Botuesi: Botimet Efekeos

 

Kategoritë

CHF5.90