Quick Fit Roll On Massage Oil 50 ml Hemani

CHF2.25CHF4.50 (-50%)

S’ka stok

Masazh vaj, depërton , qetëson dhe relakson, i yndyrshëm dhe me lehtësi të rrokulliset në vaj.

Categories: ,

Masazh vaj, depërton , qetëson dhe relakson, i yndyrshëm dhe me lehtësi të rrokulliset në vaj.

Prodhuar nga Hemani për lehtësimin e muskujve dhe dhimbje të eshtrave.

Prodhuesi : Hemani, Pesha : 105 (g )

Kategoritë

Quick Fit Roll On Massage Oil 50 ml Hemani

CHF2.25CHF4.50 (-50%)