Qytetërimi Islam

CHF5.90

6 stok

Çdo qytetërim, formon tipin e vet njerëzor. Është ai tip njerëzor që shfaq harmoni me veçoritë dhe karakterin e qytetërimit të cilit i përket. Edhe silueta që kanë lënë në horizont shërbimët e të parëve tanë, reflekton mirësi në zemra, ngjall ndjenja të bukura dhe tregon madhështinë e këtij qytetërimi. Ky është një qytëtërim që përfshin të gjitha anët e jetës. Qytëtrimi islam është qytetërim në humanizëm, në moral dhe në përsonalitet.

Titulli: Qytetërimi Islam
Autor: Osman Nuri Topbash
Përktheu: Ilir Hoxhaj, Fatmir Sulaj
Redaktor: Zija Vukaj
Redaktor: Alban Kali
Design: Bledar Xama
Botues: Progresi Botime

Çdo qytetërim, formon tipin e vet njerëzor. Është ai tip njerëzor që shfaq harmoni me veçoritë dhe karakterin e qytetërimit të cilit i përket.
Edhe silueta që kanë lënë në horizont shërbimët e të parëve tanë, reflekton mirësi në zemra, ngjall ndjenja të bukura dhe tregon madhështinë e këtij qytetërimi. Ky është një qytëtërim që përfshin të gjitha anët e jetës. Qytëtrimi islam është qytetërim në humanizëm, në moral dhe në përsonalitet.

Kategoritë

Qytetërimi Islam