Ramazani pa mileniume dhe teologjia e tij

CHF4.40

16 stok

Trajtesa autoriale nga pena e thellë dhe rrugëndërtuese e Prof. Ismail Bardhit.

Category:

Titulli: Ramazani pa mileniume dhe teologjia e tij
Autorë: Ismail Bardhi
Për botuesin: Adnan Ismaili
Kryeredaktor: Husamedin Abazi
Redaktor biblioteke: Nexhat Ibrahimi
Redaktor artistik: Edi Agagjyshi
Redaktor teknik: Afrim Gashi
Botues: Logos – A
Biblioteka: Mendimi Islam
Mbikëqyrës i shtypit: Imer Goxhufi
Përgaditja kompjuterike: Focus Pro – Shkup
Shtypi: Focus – Shkup

Trajtesa autoriale nga pena e thellë dhe rrugëndërtuese e Prof. Ismail Bardhit.

Përmbajtja e librit: Besimtar — agjëroni, Agjërimi, Nijeti, Kush është i obliguar të agjëroj,  Kush nuk është i obliguar të agjëroj, Çka e prisht agjërimin, Disa rregulla rreth agjërimit, Syfyri (sehuni) dhe iftari, Namzi i Teravive, Lufta e Bedrit,Lejletu-I-Kadri, Itikafi, Sadackatu-l-fitri ( apo vitrat ), Bajrami, Teologjia e emancipimit, Relativzimi në kerkimin e të vërtetës, Ortodoksia dhe ortopraktika, Paraqitja e ‘’ New age ‘’, Parimi i shumicës, Temat aktuale, Dëshirojnë…2000, Vazhdimsia e persekutimit religjioz, Tërheqshmëria e fundamentalzmit, Islami sërish në rritje, Pritja e Mijëvjeçarit të ri etj….

Kategoritë

Ramazani pa mileniume dhe teologjia e tij