Ramazani

CHF14.90

8 stok

Bëje fëmijën tënd super të ngazëllyer për Ramazanin.
Ky libër me aktivitete zbavitësë e bën fëmijën tënd të mësojë, të jetojë dhe t’i dojë bekimet e muajit të madhërishëm të Ramazanit.
Ai është i mbushur me shumë gjëra të kënaqshme për t’i bërë, zhvillon një numër të shkathtësive të mësimit dhe mbulon të gjitha temat e muajit.
Kjo e bën një libër të mahnitshëm.

Titulli: Ramazani
Përktheu: Driton Maxhuni
Botuesi: Fjala e Bukur
Faqe: 50

Libër me aktivitete

Bëje fëmijën tënd super të ngazëllyer për Ramazanin.
Ky libër me aktivitete zbavitësë e bën fëmijën tënd të mësojë, të jetojë dhe t’i dojë bekimet e muajit të madhërishëm të Ramazanit.
Ai është i mbushur me shumë gjëra të kënaqshme për t’i bërë, zhvillon një numër të shkathtësive të mësimit dhe mbulon të gjitha temat e muajit.
Kjo e bën një libër të mahnitshëm.

Kategoritë