Rijad es salihin për fëmijë

CHF34.90

10 stok

Kolonë me hadithe e ilustruar, për fëmijë, e veçantë në llojin e saj. E përshtatshme edhe për fëmijët që nuk e njohin gjuhën arabe. E ndarë në shtatë libra, në secilin prej tyre nga 50 hadithe të Pejgamberit alejhi selam.

Titulli: Rijad es Salihin për fëmijë
Autor: Ibrahim Abdurrahman Al Anni
Faqe: 7 Pjesë (392 f.)
Formati: A4
Viti i botimit: 2021

Kolonë me hadithe e ilustruar, për fëmijë, e veçantë në llojin e saj.

  • E përshtatshme edhe për fëmijët që nuk e njohin gjuhën arabe.
  • E ndarë në shtatë libra, në secilin prej tyre nga 50 hadithe të Pejgamberit alejhi selam.
  • Hadithet janë të thjeshtuara për mësim përmendësh.
  • Ilustrime të mrekullueshme.
  • Tituj të qartë.
  • Argëtues dhe të kuptueshëm.
  • Të radhitur bukur.
  • Me vlera të larta edukative.
  • Hadithe të përzgjedhura nga Buhariu dhe Muslimi, për t’ua mbjellë në zemër fëmijëve dashurinë ndaj Pejgamberit alejhi selam.
  • Përmes kësaj kolone, fëmijët mund të mësojnë 350 hadithe të sakta nga Pejgamberi alejhi selam.

Kategoritë

Rijad Es Salihin për fëmijë

Rijad es salihin për fëmijë