Rijetësoje zemrën, vënia e jetës në perspektiv

CHF9.90

10 stok

Zemra është motorri i strukturës së quajtur trup i njeriut të gjallë që frymon mbi dhe! Disa e kanë zemrën të vdekur, e disa plot jetë , e disa janë në mes të dy perspektivave.
Si ta rijetësosh zemrën, në dramën e quajtur jetë ?
Nouman Ali Khan, një mësues me ndikim të madh në botën e muslimanëve na sjell para nesh një libër emotiv dhe nxitës për rigjallërimin e zemrës dhe vënien e jetës në perspektivë!

Titulli: Rijetësoje zemrën, vënia e jetës në perspektiv
Titulli në origjinal: Revive your heart, putting life in perspetive
Autorë: Nouman Ali Khan
Përktheu: Lume Hyseini
Lektura: Arlind Farizi
Arti grafik: Nagip Ismaili
Dizajni: Rudina Çupi
Shtypi: Fokus Print – Shkup
Botues : Sh. B. Ajan Books

Zemra është motorri i strukturës së quajtur trup i njeriut të gjallë që frymon mbi dhe! Disa e kanë zemrën të vdekur, e disa plot jetë , e disa janë në mes të dy perspektivave.
Si ta rijetësosh zemrën, në dramën e quajtur jetë ?
Nouman Ali Khan, një mësues me ndikim të madh në botën e muslimanëve na sjell para nesh një libër emotiv dhe nxitës për rigjallërimin e zemrës dhe vënien e jetës në perspektivë!

Kategoritë

Rijetësoje zemrën, vënia e jetës në perspektiv