Riktheju zemrës, reflektime personale mbi çlirimin nga vargonjtë e jetës

CHF14.90

8 stok

Shumë prej nesh jetojnë në kurthin e vazhdueshëm të zemërthyerjes dhe të zhgënjimit. Shpesh, ne as nuk e dimë se pse ndodh një gjë e tillë. “Riktheju zemrës!” është një libër që flet për çlirimin e zemrës nga kjo lloj skllavërie.

Titulli: Riktheju zemrës, reflektime personale mbi çlirimin nga vargonjtë e jetës
Autore: Yasmin Mogahed
Përktheu Klodiana Smalaj
Redaktura: Agron Islami
Korrektura: Elvis Bejtja
Botues: Shtëpia botuese Ajan

Shumë prej nesh jetojnë në kurthin e vazhdueshëm të zemërthyerjes dhe të zhgënjimit. Shpesh, ne as nuk e dimë se pse ndodh një gjë e tillë. “Riktheju zemrës!” është një libër që flet për çlirimin e zemrës nga kjo lloj skllavërie.

Ky libër i kushtohet zgjimit të zemrës dhe sjell një qasje të re mbi dashurinë, humbjen, lumturinë dhe dhimbjen. I shkruar në një trajtë manuali, libri në fjalë do t’u mësojë lexuesve se si ta jetojnë jetën, pa u kapur peng prej saj. “Riktheju zemrës!” është një udhëzues që të tregon se si të mbrosh gjënë tënde më të çmuar: zemrën.

“Riktheju zemrës!” ju ofron një qasje krejt të re mbi qëllimin e jetës. Është e pamundur që dikush ta lexojë këtë libër, e të mos përfitojë nga urtësia që gjendet në të!

“Riktheju zemrës!” është si një fllad i freskët që të lartëson shpirtin, të ushqen mendjen e të shëron zemrën. Përshkrimi i skenave të gjalla dhe përdorimi i gjuhës së zgjedhur, i frymëzon lexuesit dhe ua lehtëson atyre dhimbjet e brendshme.

Kategoritë

Riktheju zemrës, reflektime personale mbi çlirimin nga vargonjtë e jetës