Rio Crown Perfumes oil, 6ml

CHF8.00

12 stok

Parfumi Rio nga Al Rehabi eshte parfum me vaj i cili perdoret nga te dy gjinitë. Aroma qëndron gjatë gjithë ditës. Aromë e këndshme dhe e ëmbël.

Produkti: Rio Crown Perfumes oil
Prodhuesi: Al Rehab
Sasia: 6ml

Parfumi Rio nga Al Rehabi është parfum me vaj i cili përdoret nga të dy gjinitë. Aroma qëndron gjatë gjithë ditës. Aromë e këndshme dhe e ëmbël.

Notat kryesore: Jasemini

Notat e mesme: Duhan, dru sandali

Notat e poshtme: Qelibar

Notat e aromës: orientale, lulesh, të ngrohta, drunore. Parfum pa alkool.

 

Kategoritë

Rio Crown Perfumes oil, 6ml