Rizgjimi islam nga adoleshenca drejt pjekurisë

CHF25.00

24 stok

Ky Ummet asnjëherë nuk bashkohet i tëri për diçka të gabuar, brenda tij gjithmonë do të ketë elemente që e përkrahin të vërtetën, do të ftojnë për të mirën dhe të ndalojnë nga e keqja. Ajo që ne kundërshtojmë është dominimi i ndjenjave mbi logjiken, ndjenja e grupimeve dhe xhemateve, dukuritë e emocionalizmit ne rizgjimin islam.

Titulli: Rizgjimi islam nga adoleshenca drejt pjekurisë
Autor: Dr. Jusuf Kardavi
Përkthyes: Nasuf Hoxha
Numri i faqeve: 367
Formati: B5
Viti i botimit: 2007

Ky Ummet asnjëherë nuk bashkohet i tëri për diçka të gabuar, brenda tij gjithmonë do të ketë elemente që e përkrahin të vërtetën, do të ftojnë për të mirën dhe të ndalojnë nga e keqja. Ajo që ne kundërshtojmë është dominimi i ndjenjave mbi logjiken, ndjenja e grupimeve dhe xhemateve, dukuritë e emocionalizmit ne rizgjimin islam.

Kategoritë

Rizgjimi islam nga adoleshenca drejt pjekurisë