Robinson Kruzo

CHF5.90

4 stok

“Robinson Kruzo” është novela e parë e shkrimtarit Defoe, e shkruar më 1719. Romani është ngritur mbi historinë e vërtetë të një detari të quajtur Aleksandër Selkirk, i cili u braktis nga piratët në ishullin Juan Fernandez, një ishull i vogël në Oqeanin Paqësor. Ai jetoi atje, i vetmuar, për 28 vite me radhë dhe arriti të largohej së andejmi me ndihmën e një anije në vitin 1709.

Titulli: Robinson Kruzo
Autor: Daniel Defoe
Redaktor: Sali Sh. Salihu
Kopertina: Sali Sh. Salihu
Botues: Botimet Efekos

“Robinson Kruzo” është novela e parë e shkrimtarit Defoe, e shkruar më 1719.

Romani është ngritur mbi historinë e vërtetë të një detari të quajtur Aleksandër Selkirk, i cili u braktis nga piratët në ishullin Juan Fernandez, një ishull i vogël në Oqeanin Paqësor.

Ai jetoi atje, i vetmuar, për 28 vite me radhë dhe arriti të largohej së andejmi me ndihmën e një anije në vitin 1709.

Kategoritë

Robinson Kruzo

Robinson Kruzo