POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Rosa e Shëmtuar

CHF4.90

2 stok

Përralla “Rosa e Shëmtuar” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Rosa e Shëmtuar
Botues: Toper

Përralla “Rosa e Shëmtuar” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Rosa e Shëmtuar