Rosaku i shëmtuar

CHF4.90

8 stok

Titulli: Rosaku i shëmtuar (Versioni i përkthyer dhe i përshtatur në shqip)
Titulli i origjinalit: The Ugly Duckling
Autor: Hans Kristian Andersen
Përktheu: Amela Temja
Botoi: Botimet Nobel

Kategoritë

Rosaku i shëmtuar

Rosaku i shëmtuar