Roushun 92% Aloe vera Beauty Cream 75 gm

CHF5.90

S’ka stok

Nxit lëkurën e ngurtë të fortë për një pamje rinore. Vepro tani qe fytyra juaj të qëndroje pa plakur në vitet e ardhshme. Dhuroni vetes një pamje me lëkurë të bukur dhe të shëndetshme. Krem me cilësi të lartë anti-plakje moisturizer që është me Përbërje 100% të pastër kolagjenit.

Categories: , Tags: , , , , , , ,

Nxit lëkurën e ngurtë të fortë për një pamje rinore. Vepro tani qe fytyra juaj të qëndroje pa plakur në vitet e ardhshme. Dhuroni vetes një pamje me lëkurë të bukur dhe të shëndetshme. Krem me cilësi të lartë anti-plakje moisturizer që është me Përbërje 100% të pastër kolagjenit.

Roushun Krem me Vitaminë E i jep elasticitetin lëkurës, i cili ndihmon në lëkurë të freskët. Kremi jep rezultat mahnitës në qëndrueshmërinë e lëkurës. Me përdorim të rregull të kremit ju i jepni lëkurës suaj forme te bukur, elasticitet dhe e mposhtni plakjen apo zhvillim e rrudhë ne fytyrë ashtu dhe në trup. Ky krem ka një mënyrë të përshtatshme të përdorimit.

Pa ndonjë vështirësi përdoret gjatë ditës dhe reziston ndaj temperaturave të larta. Kur e përdorni në mbrëmje gjatë natës lëkurës i krijon një freski stabilizuese dhe aromë të këndshme.

Përdorimi:

Apliko në fytyrë, qafë ose trup të pastruar, në mëngjes dhe mbrëmje. Mbajeni jashtë përdorimit të fëmijëve. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Kategoritë

Roushun 92% Aloe vera Beauty Cream 75 gm

CHF5.90