ROUSHUN Antioxidant BEAUTY krem Vitamina C, E dhe Green Tea 75g

CHF5.90

S’ka stok

Krem me cilësi të lartë anti-plakje me formulën e kremës, e cila është e mbushur me vitaminë C, E dhe Çaj të Gjelbër, është ideale për llojet e lëkurës së thatë që përmbajnë dieta të dëmtuara nga dielli, nxit lëkurën e fortë dhe të butë për një pamje rrezatuese rinore.

Përshkrim:

Krem me cilësi të lartë anti-plakje me formulën e kremës, e cila është e mbushur me vitaminë C, E dhe Çaj të Gjelbër, është ideale për llojet e lëkurës së thatë që përmbajnë dieta të dëmtuara nga dielli, nxit lëkurën e fortë dhe të butë për një pamje rrezatuese rinore.

Ky produkt nuk ka për qëllim trajtimin, shërimin ose parandalimin e ndonjë sëmundjeje.

Kategoritë

ROUSHUN Antioxidant BEAUTY krem Vitamina C, E dhe Green Tea 75g

CHF5.90