Roushun natyrore Avokado, Pemë Çaji dhe Krem i Detit të Vdekur 75g

CHF5.90

S’ka stok

Krem për përdorim të shumëfishtë me vaj avokado, për një mbrojtje perfekte. Përmban një përzierje vajra esenciale me një kombinim të mineraleve të Detit të Vdekur për përdorim në të gjitha pjesët e trupit, shton lagështi dhe mbron lëkurën nga thatësia. Për përdorim të përditshëm.

Krem për përdorim të shumëfishtë me vaj avokado, për një mbrojtje perfekte. Përmban një përzierje vajra esenciale me një kombinim të mineraleve të Detit të Vdekur për përdorim në të gjitha pjesët e trupit, shton lagështi dhe mbron lëkurën nga thatësia. Për përdorim të përditshëm.

Ky produkt nuk ka për qëllim trajtimin, shërimin ose parandalimin e ndonjë sëmundjeje.

Kategoritë

Roushun natyrore Avokado, Pemë Çaji dhe Krem i Detit të Vdekur 75g

CHF5.90