ROUSHUN Natyrore Vaj kokosit Bukuri Krem 75 gm

CHF5.90

S’ka stok

Vaj kokosit jo vetëm që do të sjellë lehtësim të përkohshëm në lëkurë, por do të ndihmojë në shërimin dhe riparimin e saj.

Category: Tags: , , , , , ,

Përshkrimi:

Vaj kokosit jo vetëm që do të sjellë lehtësim të përkohshëm në lëkurë, por do të ndihmojë në shërimin dhe riparimin e saj. Kjo mund të ndihmojë të ju sjellë përsëri një lëkurë rinore. Vaj kokosit do të ndihmojë në heqjen e shtresës së jashtme të qelizave të lëkurës së vdekur duke e bërë lëkurën më të butë. Lëkura juaj do të bëhet më e njëtrajtshme me një shkëlqim të shëndoshë.

Kategoritë

ROUSHUN Natyrore Vaj kokosit Bukuri Krem 75 gm

CHF5.90