Mjalt Royal vetëm për femra

CHF21.00CHF29.00 (-28%)

S’ka stok

Mjalt Mbreteror nga poleni i palmave, ka një përqindje të larte të qumështit të bletës, ekstrakte te sherbeles dhe ekstrakte të livandos.
Ky mjalt duhet të përdoret vetëm nga femrat, pasi permban element te cilet i ndihmojnë ato në mënyrë efektive dhe të drejtë për drejtë.

Mjalt Mbreteror nga poleni i palmave, ka një përqindje të larte të qumështit të bletës, ekstrakte te sherbeles dhe ekstrakte të livandos.
Ky mjalt duhet të përdoret vetëm nga femrat, pasi permban element te cilet i ndihmojnë ato në mënyrë efektive dhe të drejtë për drejtë.

Dobitë:

– Kontrollon hormonet, veçanerisht gjate fazës së menopauzes.
– Zvogelon Djersitjen.
– Rregullon qarkullimin e gjakut gjat ciklit menstrual.
– Permison gjendjen shpirterore ( Humorin ) gjat ciklit menstrual.
– Pastron mitren dhe e mbron ate nga inflamacionet.
– Eshte kunder anemis dhe i jep trupit tuaj vitalitet.

Kategoritë

Mjalt Royal vetëm për femra

CHF21.00CHF29.00 (-28%)