Royal Kanë ngjyrë e kuqe -Royal red Henna

CHF7.90

8 stok

Royal Kana është një kondicioner i shkëlqyer bimor dhe gjithashtu forcon flokët tuaj. A ju pengon frika nga kimikatet të lyeni flokët? Është koha për të zbuluar një alternativë natyrale! Rezulton ngjyra me pamje natyrale. Pa amoniak në ngjyrat e flokëve  – ofron 100% mbulim të kuq.

Produkti: Kanë ngjyrë e kuqe
Prodhuesi: Royal

Royal Kana është një kondicioner i shkëlqyer bimor dhe gjithashtu forcon flokët tuaj. A ju pengon frika nga kimikatet të lyeni flokët? Është koha për të zbuluar një alternativë natyrale! Rezulton ngjyra me pamje natyrale. Pa amoniak në ngjyrat e flokëve  – ofron 100% mbulim të kuq.

Kategoritë

Royal Kanë ngjyrë e kuqe -Royal red Henna