Rrëfime islame në psikoterapi

CHF6.90

S’ka stok

Nëse je rritur duke qenë i lodhur e i mërzitur nga jeta, nëse dëshiron të shkosh në ndonjë vend ku mund të jesh vetëm, nëse je gjithmonë nervoz, nëse je i stresuar, nëse je i padobishëm për veten dhe për të tjerët, nëse ndihesh i shqetësuar, nëse je i papushuar e i zymtë, ka gjasa që të jesh duke vuajtur nga depresioni…

Titulli: Rrëfime islame në psikoterapi
Titulli i origjinalit: Islamic stories in psychotherapy
Autorë: Abdullah Rayan
Përkthuen nga anglishtja: Arsim Jonuzi, Arlinda Jonuzi
Recensoi: Nehat Ismaili
Lekturoi: Agim Avdiu
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Shtypi: FocusPrint – Shkup
Botoi: Sira – Prishtinë

Të gjithë njerëzit përjetojnë hidhërim dhe mungesë të lumturisë në ndonjë pjesë të jetës. Zakonisht, besimi ynë në Vullnetin e Allahut të Plotfuqishëm është i mjaftueshëm për ta ngushëlluar dhe përmirësuar ndjenjën tonë prej humbjes, pikëllimit apo zymtësisë. Prapëseprapë, si njerëz, jemi të prirë që të bëhemi të dëshpëruar kur jemi nën rrethana të rënda e të vështira. Është thënë se depresioni i godet më shumë se 40% të njerëzve në ndonjë fazë të tyre të jetës dhe është zbuluar se ai (depresioni) është më i pranishëm te gjinia femërore sesa te meshkujt. Pra, depresioni mund të ndikojë në jetën e përditshme të individit.

Nëse je rritur duke qenë i lodhur e i mërzitur nga jeta, nëse dëshiron të shkosh në ndonjë vend ku mund të jesh vetëm, nëse je gjithmonë nervoz, nëse je i stresuar, nëse je i padobishëm për veten dhe për të tjerët, nëse ndihesh i shqetësuar, nëse je i papushuar e i zymtë, ka gjasa që të jesh duke vuajtur nga depresioni…

Mos ngurro ta blesh këtë libër. Nuk do të kushtojë shumë, por do të vlejë shumë…

Kategoritë

Rrëfime islame në psikoterapi

CHF6.90