Rrëfime për të Dërguarit e Allahut (prej Ademit deri tek Isai Paqja qoft mbi Ta)

CHF36.00

S’ka stok

Rrëfime mbi Pejgamberët është simbol përpjekëve modeste për tu pasuruar libraria islame shqipe dhe që lexuesit shqipëfolës ti ofrohet edhe një vepër nga historia e ndritshme islame, e cila nis me fillimin e jetës në tokë.

Category:

Titulli: Rrëfime për të Dërguarit e Allahut (prej Ademit deri tek Isai Paqja qoft mbi Ta)
Autori: Hafidh Ibën Kethir
Botoi: Gjurma
Libri ka 690 faqe.

Rrëfime mbi Pejgamberët është simbol përpjekëve modeste për tu pasuruar libraria islame shqipe dhe që lexuesit shqipëfolës ti ofrohet edhe një vepër nga historia e ndritshme islame, e cila nis me fillimin e jetës në tokë.

Kategoritë

Rrëfime për të Dërguarit e Allahut (prej Ademit deri tek Isai Paqja qoft mbi Ta)

CHF36.00