Rrëshirë e farës së zezë dhe vaji i farës së zezë për muskuj

CHF7.90

5 stok

Rrëshirë kundër të ftohurit, gripit dhe dhimbjes së kokës.

Udhëzime: Aplikoni në gjoks, qafë dhe shpinë kundër të ftohurit, gripit dhe dhimbjes së kokës.

Fara e zezë me avull. Përbërësit aktivë: Nigella Sativa, Parrafinum Solidium, Mentol dhe Thymol

Madhësia: 50ml
Rrotullimi i vajit të masës së farës së zezë

Udhëzime: Aplikoni një sasi të vogël të vajit në zonat e përbashkëta ose të muskujve dhe masazhoni butësisht deri sa të tretet plotësisht.

Seti i zi për përbërësit aktivë: Nigella Sativa, Parrafinum Liquidium, Mentol, Vaj Eukalipt, Kamfë.

Madhësia: 5ml

Kategoritë

Rrëshirë e farës së zezë dhe vaji i farës së zezë për muskuj