Rritja e fëmijes në vitet e para

CHF24.90

S’ka stok

“Rritja e fëmijës në vitet e para” botohet në bashkëpunim me “Practical Parenting”, revista për prindër më e lexuar në Britani.
Ai ju ndihmon në shumë shqetë simeve më të zakonshme prindërore.
Libri mbulon gjithçka që doni të dini, që nga përkujdesja ndaj foshnjës deri te ndrihma në zhvillimin e fëmijës për të qenë aktiv dhe i përgatitur për veprimtaritë parashkollore.

Titulli: Rritja e fëmijes në vitet e para
Autor: Grup Autorësh
Shtëpia Botuese: Edualba Press

Këshilla nga ekspertët e ‘Practical Parenting’, të cilave mund ti besoni plotësisht. Përgjigje të qindra pyetjeve, duke filluar nga shëndeti, të nxënët, zhvillimi dhe sjellja.Zgjidhje të suksesshme të problemeve të zakonshme, si përshembull, përgjumja e foshnjes, mësimi me oturakun dhe kalimi i krizave të inatit.

Kategoritë

Rritja e fëmijes në vitet e para

Rritja e fëmijes në vitet e para

CHF24.90