Rruga e ndriçuar

CHF21.90

3 stok

Ky libër është një udhërrëfim për çdo njeri që aspiron suksesin e vërtetë e të qëndrueshëm, shkëlqimin në këtë botë dhe në botën e përtejme.

Titulli: Rruga e ndriçuar
Autor: Dr. Shefqet Krasniqi
Redaktorë: Mr. Sedat Islami, Bajram Curri
Redaktorë gjuhësor: Islam Musliu
Përgaditja kompjuterike: Jeton Svirca
Botues: Krenaria

Libri i Dr. Shefqet Krasniqi ‚‘‘Rruga e ndriçuar‘‘ është një udhërrëfyes për jetën e Profetit Muhamed i shkruar me një stil të lehtë e të këndshëm që meriton të jetë lekturë shkollore për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme. Libri është shkruar me kompetencë të lartë, me narracion prej shkrimtari e ëmbëlsi prej fetari. Sikur autori të mos merrej me studimet fetare sigurisht do të ishte një shkrimtar i madh.

Ky libër është një udhërrëfim për çdo njeri që aspiron suksesin e vërtetë e të qëndrueshëm, shkëlqimin në këtë botë dhe në botën e përtejme.

Kategoritë

Rruga e ndriçuar