Rruga që shkon në shtetin e Medinës

CHF8.00

3 stok

Në këtë libër paraqitet Pejgamberi i mëshirës me të gjitha pengesat, ngjitjet, zbritjet madje edhe kohët pa pengesa dhe mundime gjatë rrugëtimit të tij 13 vjeçar për të arritur në shtetin e Medinës.

Titulli: Rruga që shkon në shtetin e Medinës
Autor: Mahmut Toptash
Përkthyes nga turqishtja: Kliton Hoxha
Botues: Shtëpia Botuese Cantas, Astec GmbH

Në këtë libër paraqitet Pejgamberi i mëshirës me të gjitha pengesat, ngjitjet, zbritjet madje edhe kohët pa pengesa dhe mundime gjatë rrugëtimit të tij 13 vjeçar për të arritur në shtetin e Medinës.

Kategoritë

Rruga që shkon në shtetin e Medinës