Rrugët e shpëtimit

CHF33.00

3 stok

Ky është një libër në të cilin është bërë një përmbledhje e haditheve lidhur me dispozitat juridike, e cila edhe pse sipas vëllimit është mesatare. Ky libër nuk është si disa libra të vegjël që lënë shumë gjëra për i përmendur dhe që për fat të keq janë përhapur shumë në shqip, në të njëjtën kohë nuk është shumë voluminoz dhe shumë i detajuar që të bëhet i bezdisshëm.

Category: Tag:

Titulli: Rrugët e shpëtimit
Titulli në origjina: Subulu Selam
Autori: Muhammed b. Ismail Es-San ani
Përktheu: Agim Avdiu, Muhamed Bajrami
Lektor: Agim Avdiu
Redaktura profesionale: Shpend Zeneli
Redaktura teknike: Muhamed Bajrami
Botoi: Shtëpia botuese Orienti
Faqe: 614

Ky është një libër në të cilin është bërë një përmbledhje e haditheve lidhur me dispozitat juridike, e cila edhe pse sipas vëllimit është mesatare. Ky libër nuk është si disa libra të vegjël që lënë shumë gjëra për i përmendur dhe që për fat të keq janë përhapur shumë në shqip, në të njëjtën kohë nuk është shumë voluminoz dhe shumë i detajuar që të bëhet i bezdisshëm.

Po ashtu edhe saktësia e haditheve është e padiskutueshme. Ky libër është i vecantë për ndarjen e haditheve sipas temave. Me bindje të plotë mund të them se ky libër është i domosdoshëm për cdo besimtar por më shumë i domosdoshëm është për atë nxënës që thellohen në dijet islame në xhami dhe shkolla të ndryshme.

Kategoritë

Rrugët e shpëtimit