Rrugët me pak udhëtar – Tregime motivuese

CHF5.90

14 stok

Një libër me tregime motivuese nga jeta e përditshme, me ndodhi nga më të ndryshmet. Udhërrëfyes dhe këshillues njëkohësisht.

Titulli: Rrugët me pak udhëtar – Tregime motivuese
Përmblodhi dhe përktheu: Osman Osmani
Redaktor gjuhësor: Mr. Elez Ismaili
Përgaditi për shtyp: Bashkim Avdiu
Marketingu: Selami Hyseni
Për botuesin: Lulzim Lecaj
Shtypi: FocusPrint – Shkup
Botues: Fondacioni i Rinisë Islame

Një libër me tregime motivuese nga jeta e përditshme, me ndodhi nga më të ndryshmet. Udhërrëfyes dhe këshillues njëkohësisht.

Përmbajtja e librit:

Gjithmonë ji i dobishëm, atë që e bën sot, të kthehet një ditë, Mos paragiyko, Mos i mbyll të gjitha dyert, Vdiq në sexhde në natën e dasmës, Dyert tjera, Sara – modelja australiane, Zonja e cila nuk fliste asgjë përveç Kuranit, Mbreti dhe veziri, Mësim nga iriqët, Pse frutat e hidhura ishin të ëmbla për Ajazin, Aktet e mirësisë nuk treten kurrë, Ofron të martohet me një burrë të moshuar, Pjata me djathë, Blerësi i portokajve, Mbreti me një sy dhe një këmbë, Loja e trenit, Çfarë është ky, Zdrukthëtari, Shitësi i kapelave dhe majmuni, Ora e humbur, Mysafiri në errësirë, Nëse arrin të mbijetosh dije se të dua, Jo s’mund ta shikoj bashkëshorten në sy, Nuk shkoj dot në xhami, Laviret dhe vera, Çeqet në mur, Dashuria e nënës, Leksion nga personat me aftësi të kufizuara, Lotët e pëlqyer, Dëshira ime është që Allahu të më marrë pas tij, Muhamedi a.s. dhe rrushi i thartë, Hyn i verbër e dil memec, Dhurata, Tasi i drurit, Gjithçka për nënën, Vetëm të vërtetën, Bujaria e të krishterit të pastrehë, Kush dëshiron ta blej nënën time, Sekreti për familje të lumtur..

Kategoritë

Rrugët me pak udhëtar – Tregime motivuese