Rrugëtimi për në shtëpinë e falënderimit

CHF12.90

1 stok

Përmbledhje e një rrëfimi të vërtetë të ngjizur në kuptimin e drejtë të një besimtari për jetën dhe vdekjen në këtë botë si dhe shpresën për shpërblimin në amshim – Shtëpinë e Falënderimit.

Autor: Abdulmusin Abdullah El Xharullah El Harafi
Përkthyes: Miftar Ajdini & Mulaim Shehu
Botues: Shtëpia Botuese “Gjurma”

Libri është dokumentim i një udhëtimi me vuajtje “mes frikës dhe shpresës” të përjetuar nga e gjithe familja, babai, nëna dhe motrat. Çdo rresht në të rrëfen një kapitull prej kapitujve të përvojës së ashpër me plot kuptimin e fjalës, përvojë e cila i dridh malet e përforcuara, po mos të ishin mirësia dhe bujaria e Allahut, kështu qe ky libër meriton lexim dhe shqyrtim të kujdesshëm.

Përmbledhje e një rrëfimi të vërtetë të ngjizur në kuptimin e drejtë të një besimtari për jetën dhe vdekjen në këtë botë si dhe shpresën për shpërblimin në amshim – Shtëpinë e Falënderimit.

Kategoritë

Rrugëtimi për në shtëpinë e falënderimit