Sahabët Komandantë

CHF22.90

S’ka stok

Ky libër shtjellon jetën e shokëve më të shquar dhe më fisnikë të të Dërguarit a.s., të cilët iu prinë forcave të ushtrive muslimane. Ata ishin luftëtarë, të cilët pas një pregaditje të vrullshme u shëndrruan në art ë pastër, pregaditje kjo nga komandanti suprem, mëshira për njerëzimin dhe personifikimi i së mires Muhamedi a.s..

Titulli: Sahabët Komandantë
Titulli i origjinalit: Comanders of muslim armies ( Among the companions of the Prophet )
Autor: Mahmud Ahmed Gadanfar
Përktheu: Osman Osmani
Redaktor: Bujar Vërbovci
Redaktor gjuhësor: Zymer Mehani
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira – Prishtinë

Ky libër shtjellon jetën e shokëve më të shquar dhe më fisnikë të të Dërguarit a.s., të cilët iu prinë forcave të ushtrive muslimane. Ata ishin luftëtarë, të cilët pas një pregaditje të vrullshme u shëndrruan në art ë pastër, pregaditje kjo nga komandanti suprem, mëshira për njerëzimin dhe personifikimi i së mires Muhamedi a.s..

Ekspertët e artit luftarak ngelën të habitur dhe gojëhapur kur i studionin heroizmat dhe trimëritë e tyre. Këta komandantë muslimanë, ia futën në palcë frikën armiqëve dhe kalatë e gurta tëCezarit dhe Kisras dridheshin para fuqisë së tyre. Për më shumë mundë të lexoni në këtë libër….

Kategoritë

Sahabët Komandantë

CHF22.90