Sapun Acne-Melasma

CHF7.90

14 stok

Sapuni Acne-Melasma me ekstrakt bimor ka një efikasitet të veçantë për zvogëlimin dhe pastrimin e papastërtive, njollave dhe vajit të tepërt që mund të shkaktojnë puçrra dhe njolla të zeza.

Sapuni me Argmas Acne Melasma është një produkt nga Argussy, një emër i besuar në industrinë kozmetike dhe shëndetësore. Produktet e tyre janë të çertifikuara dermatologjikisht. Për më tepër, ka të sigurt dhe 100% origjinal.

Mbi të gjitha, Sapuni Acne-Melasma me ekstrakt bimor ka një efikasitet të veçantë për zvogëlimin dhe pastrimin e papastërtive, njollave dhe vajit të tepërt që mund të shkaktojnë puçrra dhe njolla të zeza. Për më tepër, është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe shijon një lëkurë freskuese.

Kategoritë

Sapun Acne-Melasma