POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Sapun i zi afrikan

CHF5.90

21 stok

Falë karbonit aktiv që përmban, pastron lëkurën thellësisht, ndihmon në hapjen e poreve të bllokuara dhe ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të lagështisë së lëkurës me vajra shea dhe kokosi.

Falë karbonit aktiv që përmban, pastron lëkurën thellësisht, ndihmon në hapjen e poreve të bllokuara dhe ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të lagështisë së lëkurës me vajra shea dhe kokosi.

Kategoritë

Sapun i zi afrikan