Sapuni i farës së zezë – Blackseed Soap

CHF4.90

100 stok

Ky sapun i cilësis së lartë është prodhuar nga vaji 100% vegjetariane, vaji i farës së zezë dhe vajë palme- natyrisht pa alkool. Pastron, ushqen dhe zbut lëkurat normale dhe të ndjeshme. Ju do të jeni të habitur se sa i mirë është ky sapun!

Ky sapun i cilësis së lartë është prodhuar nga vaji 100% vegjetariane, vaji i farës së zezë dhe vajë palme- natyrisht pa alkool. Pastron, ushqen dhe zbut lëkurat normale dhe të ndjeshme. Ju do të jeni të habitur se sa i mirë është ky sapun!
100 % Natyror, 100% Kualitet

Pesha: 135 g

Kategoritë

Sapuni i farës së zezë - Blackseed Soap